Argon Audio FENRIS A5 - aktiivikaiutinpari

Helposti parempaa ääntä televisioosi Argoneilla.


Valitse variaatio:

499,00 €

Tuotetiedot:

Uskallamme röyhkeästi väittää että uudet Fenris-aktiivikaiuttimet ovat parasta mitä
tähän hintaan on tarjolla! Se on omaa luokkaansa sekä äänensä, että monikäyttöisyytensä puolesta.
Tarjolla on Bluetooth 5.0, HDMI ARC television helppoon käyttöön, levysoitinliitäntä ja paljon muuta.
Fenris haastaa äänenlaadullaan paljon kalliimmat kilpailijansa. Edeltävään malliinsa nähden Fenris tarjoaa muhkeampaa bassotoistoa ja enemmän tarkkuutta.

TV-äänen HDMI ARC:n, Bluetooth 5.0:n, levysoittimien phono-sisääntulon, subwoofer-lähdön ja vielä sekä analogisen että digitaalisen tulojen ansiosta FENRIS käsittelee käytännössä kaikki lähteet, joista voit unelmoida. FENRIS vaihtaa myös automaattisesti tuloa kytkemiesi lähteiden välillä, joten päivittäisessä käytössä tarvitset harvoin edes tarttua mukana tulevaan kaukosäätimeen. Liitä vain suosikkilähteesi, rentoudu ja nauti upeasta äänenlaadusta.

Argon Audiolla uskotaan vakaasti, että kuuntelet myös silmilläsi. Siksi nämä suunniteltu näyttämään siltä, miltä ne kuulostavat: vaikuttava ja silti tyylikkään yksityiskohtainen. Etusäleikkö on kiinnitetty magneettisesti, joten vaikka päätät irrottaa sen nähdäksesi tyylikkäät alumiiniverhoilurenkaat, sinun ei tarvitse huolehtia rumista reikistä tai näkyvistä ruuveista kaiuttimessa.

Koska FENRISin digitaalisessa vahvistimessa on neljä kanavaa, pystytään osoittamaan kullekin elementille erilliset vahvistinkanavat. Näin ratkaistaan yksi perinteisten kaiuttimien klassisista haasteista: varmistetaan, että siirtyminen diskantin (korkeat äänet) ja bassokaiuttimen (syvemmät äänet) välillä on tasaista ja kuulostaa luonnolliselta. Tässä käytettävää tekniikkaa kutsutaan "aktiiviseksi crossoveriksi" ja se on yleensä paljon tarkempi kuin klassinen, "passiivinen" crossover. Mutta odota, ei tämä tähän lopu! Koska sekä vahvistin että kaiuttimien elementit ovat Argonin suunnittelemia, He ovat optimoineet ne toimimaan täydellisesti yhdessä ja virittäneet kaiken edistyneen DSP:n avulla.
Yksinkertaisesti: Ammattitaitoiset insinöörit ovat viettäneet lukemattomia päiviä säätäen kaikkea varmistaakseen, että FENRIS-kaiuttimesi toimivat parhaalla mahdollisella tavalla. Hyvä puoli on, että sinun ei tarvitse huolehtia kaikista näistä teknisistä asioista. Liitä vain ne ja paina play!

Tekniset tiedot:

HDMI ARC- television helppoon käyttöön
Bluetooth 5.0
Phono-liitäntä levysoittimelle (MM)
Neljä erillistä päätevahvistinta, jokaiselle kaiutinelementille erikseen.
Kehittynyt DSP - laajempi tarkempi toisto
Aktiiviset jakosuotimet - puhtaampi ja energisempi toisto
Suojakankaat magneettikiinnityksellä
Diskantti: 0,75" soft dome, neodymium magneetti
Basso: 5.25"
Taajuustoiso: 47-22,000 Hz
Class D vahvistimet
Teho: 2 x 50(wooferit), 2 x 25 watts (diskantit)
Liitännät: TV HDMI ARC, optinen digitaalinen, aux (L / R RCA), levysoitin (MM), Bluetooth 5.0
Pre-out (sopii mm. subwooferille)
Mitat: 17 x 28 x 22 cm (sis, etukankaan ja liittimet) (L X K X S)
Paino: 7.2 kg (setti)
Kaukosäädin
Tyylikäs ja ajaton design Tanskasta.
Pidemmät kaapelit (6 metriä ja 10 metriä myydään erikseen)